Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 februarie 2012

ICE AGE 5 - Razbunarea emailului!

Ieri am primit un email (cred ca multi dintre noi am primit) in care, din sursa sigura (fonctie importanta), se anunta ICE AGE 5. Cod rosu, ascuns de autoritati, remeber 1954 (pentru cine oare???; cei care puteau da la lopata atunci sunt acum cel putin pensionari!!!). Am ramas putin mirat de lumea conspirationista in care traim. Si de ce adevaruri irefutabile circula pe Internet. Dar mai mirat am ramas de armata de oameni care au luat cu asalt magazinele. Si le-au devalizat.
DOOM'S DAY!
Dupa ce au tratat tipic romanesc codul portocaliu de viscol, acum si lumea si autoritatiile sufla si in iaurt. Si doar este vorba de acelasi popor. Poporul meu. Usor de manipulat, emotional si mult prea oriental (aici la portile Orientului totul este luat la mishto prima data, a doua oara este luat prea in serios si daca mai are loc si o a treia oara se naste dilema mioritica!!!).
Stau si ma intreb ce rost mai are autoritatea statului si daca cineva isi da seama de totala lipsa de credibilitate pe care o are STATUL ROMAN.
De fapt suntem niste oameni chinuiti, plini de probleme care si-au pierdut increderea. Si asta este foarte grav pentru ca daca incredere nu e, nimic nu e. Tot asa se explica de ce vrajitoarele au mai multa credibilitate decat doctorii sau preotii, de ce lumea merge la camatar si nu la banca si de ce in general totul este pe dos de cum ar trebui sa fie.
Mai iese la TV un ministru care straluceste doar in absenta si isi da cu parerea despre evenimente la care nu a fost de fata. Si mai arunca paie pe foc (ma rog, de fapt cuburi de gheata in lacul inghetat). Si pana la isterie nu mai e decat un pas.
Lumea cumparand carne, paine,  apa si alte alimente pentru a face fata la o luna de stat in casa.
OAMENILOR!!!! in ce lume traiti?????  suntem in 2012. Asta de fapt ar fi o IARNA NORMALA pentru Romania! Si magazine sunt la orice colt de strada!
Nu ramanem blocati in nameti de 2 metri, nu vor misuna haite de lupi pe Magheru, porcii mistreti nu vor merge la cumparaturi in Mall-uri si nici nu va ploua la -10 grade cu sloiuri de gheata. Va ploua (eventual) si se va face polei. Si nu se va mai circula normal. Dar asta va fi pe o perioada scurta de timp. Va bate vantul cum a mai batut si pana acum. Nu va fi Apocalipsa!!!
Nu traim intr-o conspiratie mondiala. E vorba doar de natura imprevizibila, limitele umanului si uneori prostie si incompetenta!
Pentru cei care vor sa compare informatiile urmariti  www.meteoalarm.info .
ANM-ul nu este o adunatura de prezicatori si shamani, ci oameni de stiinta care pot determina prognoze cat de cat plauzibile pe 48 de ore. Peste acest interval fenomene extreme sunt greu de determinat.
Declaratia dl. Sandu este echilibrata si fundamentata. Sa vedem ce se va intampla de duminica inainte.
Putina RATIUNE nu ar strica!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu