Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 august 2014

Ice bucket challenge !

Nici nu deschid bine televizorul si vad o galeata cu apa la zero grade varsandu-se in capul cuiva. Si asta pe tot globul, ma rog mai putin in Irak unde galeata a fost inlocuita cu un iatagan si se aplica la ultima vertebra cervicala. Si toate astea in scop umanitar!???
Am tot stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca la noi traditia asta este mai veche si in principiu este asemeanatoare. S-ar numi Shit Bucket Challenge! Sau galeata de rahat ! Numai ca la noi sunt doua moduri de administrare : sa o versi in capul adversarului sau sa o mananci tacticos!
Cred ca avem mai multa traditie in galeata de rahat decat ne place sa recunoastem.
Cel mai de seama reprezentant al concursului este mass-media romaneasca. Recunoasc ca este si ea polarizata. In rahatul de stanga si in rahatul de dreapta. Si aici se maniFesta ambele forme de administrare. Aruncatul si mancatul. Avem in materie mari somitati. Adevaratii PhD sunt la TV. Exista posturi specializate (de nisa) care asta practica. Cu timpul publicul a fost educat si nici nu poate concepe sa traiasca fara asa ceva. Acum ceva timp au facut si un  mars pentru sustinerea Shit Bucket Challenge chiar la Palat! Si ce de lume. Vreo 6000 de oameni fara a socoti si vedetele.
Este vara, lumea este superincalzita si plictisita. Cand nu ai nimic de protejat este normal sa iti versi apa rece pe cap. Azotul si vidul nu se contracta la fel ca solidul sau chiar aerul la frig. A se consulta specialistii din vulcanizare care va recomanda azot in anvelope ( ma rog doar diferenta de 33%).
As putea spune ca tabloidizarea a ajuns si la case mari. Toata lumea simte nevoia sa fie bagata in seama si eventual nominalizata sa continue epopee galatii.
Ma tot gandeam ca omenirea sta sub semnul apei. Sa zicem putin despre Potop, despre Botez si acum despre Galeata de Apa cu gheata!
Inca nu sunt lamurit. Este un nou botez sau un nou potop?
Ne purificam prin apa inghetata sau ne bamblagim cu o cefalee?
Apa este o resursa limitata! Nu va bateti joc de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu