Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 august 2014

Scurtul drum spre Cotroceni !

Se pare ca lucrurile au intrat in linie dreapta pentru alegerile prezidentiale de anul acesta. Surprize mari nu mai sunt de asteptat. Singura mare surpriza ar fi arestarea lui V.P. de catre DNA fie in dosarul Duicu, fie in dosarul Sova Turceni. Dar ar fi prea de tot pentru dictatura care asupreste Antena 3. Asa ca nu iau in calcul serios aceasta varianta.
Stanga are in buzunar castigatorul si viitorul presedinte . VVP. Cu un scor strans decis de pensionarii si asistatii din Moldova si din Vlasca si Vedea. Asta este democratia.
Dreapta a reusit performanta, ca in 2000 sa nu poata cataliza si sa nu poata concentra o idee draga romanilor. Adica cea a unei societati bazata pe valorile lumii occidentale. Multi candidati fara mari sanse de a infrange masinaria de vot PSD. Personaje care cu greu vor strange 20% in primul tur.
Sa o luam pe rand:
Neamtul nu are carisma, nu este os de ortodox si nu stie sa pupe babe si sa faca bai de multime
Blonda este totusi Blonda si romanii nu sunt inca pregatiti pentru o presedinta, este reincarnarea marinarului si zestrea lui nu va fi suficienta. Timpul lui a trecut
Fostul consilier prezidential cred ca si-a regasit fostii colegi de stanga si nu cred ca va lua mai mult decat marja de eroare, chiar si cu ajutor de la elvila
Ddd este o gluma trista menita sa rupa voturi
Mai este o doamna cu care eu as vota, dar repet, inca nu este momentul.
Restul sunt un fel de drosofila.
Intram intr-o noua era. Era post-Basescu.
Romania inca are multe sechele care trebuie vindecate. Prea multa pasiune in niste alegeri care pentru mine au inceput sa isi piarda din însemnătate.
Mai întâi ar trebui clarificat rolul presedintelui in Romania. Ne-ar trebui o noua Constituie. Consider ca ar trebui concentra puterea executiva la un singur Palat.
Ma tem de dorinta de razbunare a tuturor puscariasilor si a celor cu dosare fierbinti.
Justitia inca nu este de sine statatoare si oamenii din sistem au inca coloana de euglena.
Sa votati bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu