Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 octombrie 2014

Killing me MICROSOFTly!

O melodie foarte cunoscuta, mai ales acum in Romania! Killing me MICROSOFTly by The REfugees!
Versurile au fost modificate. In loc de The Fugees tot textul a fost compus de The REfugees onor dl. A.B! Instrumentatia a fost pregatita de FBI si IRS.
Iata fragmentul original de unde m-am inspirat:
""Prietenul lui Adrian Năstase, milionarul Alexandru Bittner, omul care în perioada 2000-2004, a controlat toate proiectele de IT pe durata guvernării PSD-iste a colaborat cu FBI în dosarul Microsoft. Totul pentru a-şi proteja banii din conturile americane.
Internal Revenue Service, agenţia guvernamentală americană specializată în colectarea impozitelor a pus sechestru pe averea combinatorului post-decembrist după ce a intrat în posesia unor date conform cărora acesta era suspect de fapte de corupţie. În schimbul unor mărturii în dosarul instrumentat de procurorii români, Baronul Deltei, aşa cum i s-a mai spus lui Bittner, şi-a menţinut sumele intacte prin vânzare proprietaţilor şi prin lichidarea firmelor din România"" : sursa La Be 1 TV
Cu partitura gata scrisa si fiind tarziu pentru Eurovision amicii nostri americani au pasat proiectul organizatorilor de la Mamaia Copiilor adica DNA! Asta dupa ce a primit si girul filarmonicii de la Cotroceni.
Corul ministrilor in LA MINOR se pregateste sa cante ARIA CALOMNIEI !
Stati linistiti, totul este sub control. Sistemul incepe sa-si devoaleze secretele. 
Exact ca la un meci Steaua - Dinamo! Pe teren isi rup geoalele si dupa meci merg impreuna sa bea o bere.
Cand este vorba de furat banul public nu exista nici o limita. Totul devine o mare fratie, o mare gasca. EI si NOI! Noi platim taxe si impozite ca sa aiba ei de unde sa fure! Ce dragut!
Vor urma si alte Hituri! 
Mai vrea cineva sa ridicam mai mult presul sa vedem cata mizerie s-a strans in 25 de ani? Cine stie ce mai gasim?
Acum chiar sunt convins de independenta justitiei!
Mai ales daca iese pe piata si dosarul EADS!
Victor sa ai grija de copilasi! Eventual de ai tai!
Pentru cine a uitat melodia originala:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu