Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 octombrie 2014

Ragnarok 2014

Sau Gotterdammerung !
In traducere ar insemna Amurgul Zeilor! Din pacate este o postare politica referitoare la ce se mai intampla in Romania. Zeii ar fi cei care au stat in spatele butoanelor din 1990 pana acum. Si care faceau si desfaceau in tara asta cam ceea ce vroiau ei fara sa fie efectiv in prima linie. Unul dintre cei mai mari zei era Hrebe. Povestea spune ca era asa destept incat putea juca blind sah cu oricine si mai ales ca il si invingea. Asa am auzit si eu povestea. Povestea mai spunea ca daca aveai ceva de rezolvat in tara asta la el trebuia sa apelezi. Cred ca multi mostenitori faimosi au apelat la sfatul domnului Hrebe. Din disperare. Din realitatea faptului ca doar el putea pune lucrurile in miscare. Dar cu pret?
Acum stau si eu sa ma intreb daca aveai atata putere si atata influenta ce trebuia sa faci cu ele?
Dar cum am ajuns ca acesti zei sa existe? Pentru ca ei nu s-au nascut zei. Noi i-am creat. Romania a permis dezvoltarea asa unui sistem.
Chiar daca vor urma si alte nume in iuresul ultimelor saptamani tare ma tem ca tot ceea ce s-a intamplat este de fapt pe muchie de cutit. Si asta pentru ca totul se poate schimba peste noapte. Adica legislatia.
Avem un parlament in stare sa voteze tot ce se ordona. Si aici a fost ultimul atac si ultima portita de salvare. Promovarea unei legi a amnistiei si a gratierii care sa poata sterge cu buretele toata mizeria din ultimii ani, bineinteles cu pastrarea averilor acumulate. Pentru ca aici este toata miza. Ideea de puscarie a devenit din ce in ce mai acceptabila daca se pastreaza averea intacta. Un sacrificiu minor tinand cont ca asemenea averi nu s-ar putea strange in zeci de generatii de munca cinstita!!!
O era sta sa moara. Cum Zeus l-a detronat pe Cronos, asa acum si Zeus sta sa moara.
Oare cumva, daca ne referim la mitologia nordica, Odin si Thor vor disparea si in locul lor va domni Loki?
Sarace Midgard iti plang de mila cu Loki la conducere.
Sau poate Jormungandr se va ridica din ape in ultima clipa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu