Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 septembrie 2011

Cand Cosmote este mai bun decat Orange!

NU, NU la retea, nu la servicii, nu la clienti, nu la acoperire, nu la calitatea semnalului, nu la nimic din ceea ce aș putea spune eu.
Este vorba de emisiunile sponsorizate de catre cele doua companii de telefonie mobila.
Cosmote a mizat pe cartea castigatoare inca de anul trecut cu "Romanii au talent" si sigla verzuie s-a intiparit in memoria multora. Acum a venit si randul lui Orange sa se arunce in lupta cu descoperirea talentelor autohtone prin "X-Factor".
O reteta de succes testata international (noi nu mai aplicam in TV nici un format propriu, mergem pe carari batatorite) a reusit sa se fasaie in Romania dupa cateva editii. Juriul slab si fara charisma, voci cel puitn mediocre, fara poveste si fara suspans. Aceasta ar fi pe scurt povestea marelui esec numit "X-Factor".
Ce ma intreb eu este ce a crezut ca va reusi Antena 1 in fata ProTv-ului. Si de ce a bagat bani (Orange) intr-o poveste colega cu Ciutacu, Mircea Badea, Gadea si tot restul trupei. Ei insasi sunt in sine X-Factorul Romaniei. Adica spun cu tarie ca ploua cand e soare afara si este iarna cand este de fapt vara.
Sper ca Orange sa nu inceapa sa sufere de sindromul "Adrian Nastase".
Eu il descriu astfel:
" Era o clasa obisnuita, cu copii obisnuiti. Inca din clasa I-ii doi copii s-au detasat. Unul era Adrienel si celalalt Traienel. "A" era tare bun la aritmetica. A reusit intr-o zi ca toti baieteii sa-i numere ouale. Mare amator de pictura si literatura era exact opusul lui "T". Acesta, fire de aventurier, batea tot ce statea in cale. Avea note bune doar pentru trecut clasa. S-a inhaitat la un moment dat cu niste baieti cu ochi albastri care i-au soptit la toate testele si tot de la ei a aflat lucruri intime despre fiecare coleg de clasa. Iubea marea si tot ce avea parul blond. Intr-o zi trebuia sa se aleaga seful clasei. Au candidat amandoi. De fapt a vrut sa candideze un baietel cu ochelari, mare iubitor de contabilitate. S-a inbolnavit si printre lacrimi Traienel a anuntat ca el va duce lupta cu rafinatul Adrienel mai departe. Si a invins. Nu la mare diferenta. Suficient.
Adrienel era invins si urma sa invate din Abecedar literele D si N si A. Mult timp. Nu conta.Stia sa fie imun la asa ceva. Cel mai tare il durea ca nu fusese votat de colegii de la Olimpiade. Si nici de cei de la cercul de Pictura si nici macar de cei de la clubul de literatura. Nu putea intelege cum nu era iubit de intelectuali.
Morala ar fi:
Ai cea mai buna retea, ai cei mai multi clienti, ai serviciile de cea mai buna calitate si te inhaitezi cu o TV care are ca public tinta exact acelasi ca si Cosmote. Asta da greseala fundamentala. Dorel ai vrut, Dorel ai avut!
Si cu Vocea HD. Poate H'ALTA DATA!
Sa revin acum la Vocea Romaniei.
Da' avem frate voci! Si ce voci! Pacat ca suntem prost guvernati, ca la cantari am facut planul pe inca trei cincinale.
Show marca ProTv. Fara comentarii!
Dar asa se face. Sa vada si Antena cum ar fi trebuit sa arate show-ul ei. Ca bazinul de selectie a fost acelasi.
Doar calitatea a fost diferita. Si la concurenti si la juriu si la spectacol.
Sa nu uitati:
" Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste nimic"!
Si in politica si in Tv si in viata se aplica cu succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu