Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 septembrie 2011

Nihil sine ... Felix

Prin anii '90 Radu Campeanu a incercat sa-l propuna pe MSR sa candideze la alegerile prezidentiale contra lui Ion Iliescu. O idee traznita. Care a fost incercata in Bulagria cu postul de premier. Si cine a mai auzit de Simeon? Eu nu. Sinucidere curata.
Acum ca este in plina desfasurare X-Factor, Felix incearca sa dea sah la toata clasa politica jucand cartea Regele Mihai. Aceasta superproductie parca inspirata de DDDirectsifarapunct (cam ca si pe la mine cu virgulele) vrea sa plaseze PC din nou la o felie din prajitura puterii (inca necastigate) mult mai mare decat o merita.
Prima incercare a fost cu Piedone per Scorillo, pardon, Primar General. Adica daca tot se schimba scaunul de la PMB macar sa cumpere unul caree tine si 200kg. Sau poate ia Aloe Vera sau pastile de varza (ma dau in vant dupa reclamele care le vad si nu am voie sa le accesez pe propiu-mi blog) sa incapa pe scaunul lui Oparescu.
A tinut de fiecare data. Cu PSD a luat mereu multi mai multi parlamentari decat credea vreodata ca ar fi obtinut prin vot pe cont propriu.
Acum ca a fost pasat la PNL si asa a devenit 50/50 PNL+PC / PSD. Dar nu ii ajunge ce a primit de la PNL. Si vrea mai mult.
Bine zicea cine zicea (dar si folosea) "Solutia Imorala".
Cand ai in spate atatea Antene si poti sa manipulezi largi mase electorale de ce sa nu vrei mai mult?! Si daca va cumpara si Prima TV si Kiss-urile sa te tii atunci ofensiva.
Acum Antena 3 a vrut sa se intreaca pe sine. LIVE de pe stadionul Peles. Gazon bun, ambianta placuta si echipele in mare forma. Nu s-au faultat, nu au fost petarde si nici huiduieli. Parca era un meci caritabil. Pentru cine?
Daca cumva dl. Duda a uitat, ii reamintesc un proverb american:
" There's no such thing as a free lunch"!!!
Si s-ar putea ca nota adusa de chelnarul Felix sa fie foarte scumpa.
De obicei in sah se ataca Regele. Acum, la noi, se ataca cu Regele.
Si totul pentru ca Basescu are opinii personale si se pare o usoara alergie monarhica.
Tariceanu a ridicat balonul la fileu. PDL ca sa nu-l supere pe Zeus a reactionat emotional. Acolo s-a pierdut meciul.
Paleologul nu s-a abtinut sa nu dea si el o palma si sa mai faca capital electoral si pe langa el si Vasile Blaga a simtit trendul.
Asa ca dl. Gadea a devenit un fel de David Frost autohton si ma astept sa fie premiat fie de APTR, fie de CineMagia, fie de fata de la pagina 5.
Cel mai mult am urmarit azi dimineata in reluare (din greseala va jur) emisiunea lui Mircea Badea.
Critica Ratiunii Pure.
Dl Plesu, Dl Liiceanu, Dl Patapievici va rog sa inregistrati emisiunea sau sa o cautati in arhiva. Un tur de forta intelectual. Va umileste!
Lectii de semiotica, de maieutica, de posologie s-au revarsat din interiorul lui Mircea Badea. Si nu statea in spagat (cred ca daca vroia, putea).
In curand o sa ramaneti muritori de foame. Am simtit asa un magnetism intre el si mase, greu de descris.
Nu stiu exact la ce varsta te primeste in Academie dar cred ca dupa acest adevarat " KING'S SPEECH" va ramane si el in istoria TV de inalta calitate.
Optiunile politice se schimba .....odata cu ............Antena 1(2)(3). Ca doar X-factor nu ia bani de pomana.
Fluenta limbajului, claritatea ideilor, forta argumentelor, ascutimea ratiunii, toate astea fac din MB reprezentantul noului val de oameni noi din Romania.
Domnu' Felix ................daca castigati (vade retro satana) poate il puneti la Cultura pe Mirciulica! Zau asa!

Deci :
PDL, a mai luat un bobarnac de la prostanac;
Dl Paleologul si Blaga au punctat sub centura in aplauzele USL-ului;
Felix face un joc cel putin interesant.
Scrieam mai demult ca aparitiile dlui Duda pe la Realitatea nu il onoreaza. Nu prea il onora nici gradul de colonel obtinut pe vremea lui Nastase. Acum se pare ca si-a gasit intelegerea in bratele Antenelor.
Sa stiti ca exista si radio " Itsy Bitsy" sau Paprika Tv, PVTV si multe alte posturi cu audienta egalabila cu cea a antenelor, dar cu ascultatori mult mai inteligenti.
De ce nu incercati si pe acolo daca tot vreti sa va vedeti (auziti) vorbind.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu