Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 septembrie 2011

Ro-BOC-op

Da, Romania are nevoie de un Robo-Cop. Nu stiu daca cel gasit este cel mai bun.
Imi aduc aminte cum a debutat pe scena politica invingandu-l pe  Funar intr-o perioada cand "romanismul" isi avea capitala la Cluj. Si a devenit primar si se spune ca unul bun. A mesterit ce a mesterit pe la Cluj si a fost chemat pe modelul Ciorbea la Bucuresti.
A fost episodul nocturn in emisiunea TV a lui Andrei Gheorghe (vezi aici clip : http://www.youtube.com/watch?v=zu74XSenHbY ) unde deja PSD-ul ii statea in cale si vrand sa-l ocoleasca a nimerit in plina recesiune.
Atunci m-am convins ca e Nemuritor. Si cu timpul nici o motiune de cenzura nu l-a putut distruge. Nici macar propriul partid nu l-a putut elimina la congres.
Unii au spus ca este un fel de Mini Zeus si are conexiune neuronale activate de la Cotroceni. Altii au spus ca este controlat prin tableta I-Pad pe care o are tot timpul asupra lui. Altii spun ca softul lui a fost descarcat de pe iTunes cu user: Traian si pass: PDL. Dar cei mai multi nu au inteles ca " Resitance is futile"! Chiar isi va duce pana la capat mandatul (si poate chiar mai mult).
A promovat Clujul prin metoda ardeleneasca, adica incetisor si cel mai impresionant lucru este modul in care s-a realizat pana acum autostrada Transilvania. Exact ca si un pod, un drum daca nu este realizat simultan pe tronsoane este inceput de la un capat spre celalalt. Nu si aici. Incepe fix in mijloc si se termina la fel. Adica s-a realizat o megacentura ocolitoare a Clujului. Cam scumpa.
Venit in Bucuresti si-a adus intreaga echipa de la Cluj (Primarie + Facultate) aratand ca nu are incredere in Miticii de Bucuresti. Cativa consilieri au uitat la inceput ca in Bucuresti presa te pandeste la fiecare colt si au facut cam ce stiau ei pe acasa. Petreceri cu spritane si scandal. Dar s-a aflat si au cam fost besteliti de sef. Asa ca acum toti sunt cumintei, in schimb au prins si ei gustul afacerilor de Bucuresti. Trebuie sa recunosc ca asa ceva (sau alt scandal de coruptie) nu i se poate reprosa Premierului. Poate doar episodul cu elicopterul (da Zeus de ce sa aiba voie si el nu???!!!). Asa ca deja in populatie are stampila de NECORPUT. Ceea ce nu este rau in zilele noastre.
Sa vedem: muncitor, necorupt, ardelean, invingator in alegeri; asta sa fie oare reteta de succes pentru Romania zilelor noastre? Se pare ca nu.
Romanii au nevoie de charisma, de un tatuc protector, de cineva care sa-i minta frumos (pana acum merge Basescu), dar au nevoie si de cineva cu viziune, au nevoie si de fermitate, de sinceritate de deschidere europeana si mondiala.
Ar mai avea nevoie de cineva care sa intareasca institutiile statului deja create, de cineva care sa iubeasca si sa aplice legea corecta si pe cea stramba sa o denunte, de cineva cu viziune economica si simt practic si nu in ultimul rand de cineva care sa faca tara sa prospere.
Adica chiar un fel de ROBO-COP.
Se pare ca avem conducatorii pe care ii meritam.
Si de fapt chiar noi mergem la vot si punem stampila pe buletin.
Ce stampila, ce buletin, sunt toti o apa si un pamant. De ce sa ies din casa?
In viata uneori trebuie sa alegi raul cel mai mic. Nu întotdeauna este clar cine e baiatul bun si cine e baiatul rau.
Mai ales daca presa "este impartiala si corecta" HA HA HA.
Cu întârziere, ca intre doua fecioare, "LA MULTI ANI !" dl Boc pentru 06.09,  sau invers sau ce conteaza.

Nu pot sa nu scriu aici de adevarata nunta a anului:
Felix, pardon, Dl Voiculescu, cu antenele, va cumpara PRIMA TV si Kiss-urile.
Asa ca Mireasa va fi Gainusa si Ginerele Ciutacu sau alt cuplu echivalent Mireasa va fi Huidu si Ginerele va fi Mircea Badea. Ce nunta de vis. Si mai ales noaptea nuntii o astept cu nerabdare.
Ce toalete vor avea cuplurile (cusute de Mugur Ciuvica si Cristina Topescu), ce masa bogata pregatita de Horia Varlan si ce muzica cantata de Tociu si Palade. Ce vor mai dansa Bianca si Cruduta. Si chiar si Catalin.
Plang deja de emotie. Pacat ca nu va fi gata Catedrala pentru slujba si binecuvântare. Unde vor incapea invitatii?
Se anunta CIRCENSIS MAXIMUS. Panem alta data.
Asa ca dl Boc, urmeaza vremuri grele pe la TV. Aveti grija daca va mai invita Andrei Gheorghe si o vedeti si pe dna Andronescu, fugiti acasa.
Asta este tara mea si pana acum credeam ca macar imnul il stiam bine. Se pare ca lucrurile nu sunt asa cum par a fi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu