Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 septembrie 2011

Primarul turnesol

In sfarsit a avut loc reactia chimica si dom' Oparescu a devenit iarasi ROSU. Parea cuprins si el de flacara violet si de o independenta profunda. Dar a venit momentul cand s-a tras linie. Si-a incordat muschii cat a putut de tare si din sondaje a vazut viitorul. Ajunge in turul doi, nu are CGMB si are sanse sa piarda in turul doi. Asa ceva nu i-a placut lui nea Oparescu.
A jucat la perfectie pe libretul semnat Ion Iliescu. Sceneta se numea Independentul Anti-Sistem. A avut succes. Si a castigat o reduta CDR-ista. Poate lehamitea si jaful din Bucuresti l-a facut Primar. A taiat toate panglicile posibile. A incasat toate comisioanele imaginabile. Si-a plasat oamenii de incredere in orice post disponibil. A batut Grecia si Israel in lung si in lat. A prescris aspirine la tot poporul. A vorbit cu toate mamaiele si tataii cu care s-a intalnit. Pe toti i-a si pupat. Dar undeva in adancul inimii samanta indoielii a dat roade. DACA PIERDE? Sa te tii anchete. Si DNA. Si tot tacamul. Si acum mai are in coasta si OTV.
Ii trebuia urgent sa se regrupeze. Si unde fuge un baietel speriat. La mamuca, pardon tatuca Iliescu acasa.
Chimia nu minte niciodata. Odata Rosu mereu Rosu. Intocmai ca hartia de turnesol. Nici ea nu minte nicodata. Doar nu e Primar General.
Podul s-a uitat, gazonul s-a prapadit si in afara de pasajul PIPERA-BARBU VACARESCU nu prea mai are panglici de taiat. Nici de promis. Si nici agentul termic scumpit din iarna nu o sa-l ierte.
Noroc ca exista USL. Si hopa hopa sar in barca.
Adica INDPENDENT. HA HA HA!!!!
Si las consilierii pe mana USL.Sa facem o mare Famiglie la PMB. Cu un buget de 2.000.000.000 euro parca viitorul suna bine? NU?
Pentru cine nu a inteles s-a luat voalul. Pentru cine nu vrea sa inteleaga, asta este scoala lui Ion Iliescu si cu asa ceva te nasti. Chiar si  la Oltenita. Si aplici la Bucuresti.

Daca stau bine sa ma gandesc eu locuiesc in ILFOV (de unde nu pot vota ca un bucurestean ce ma simt) si la mine este chiar un NEMURITOR. CONDU VALENTIN. De neinvins. Vesnic.
Parafrazand. Vesnicia s-a nascut in micile localitati conduse de mari Baroni.

Vine ea si ziua votului. Amanat cu siguranta pe la iarna urmatoare, se pare ca tot cu judetele actuale vom ramane.
Sa se revizuieasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu