Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 martie 2014

Tzarul Putin !

Europa a devenit batrana si nu isi mai poate permite sa aiba parte de un nou razboi. Nimeni nu isi doreste un razboi. Europa vrea sa se bucure de prosperitatea ei relativa. Si daca se poate si de materiile prime venite din Rusia. Cam atat mai vrea Europa.
Doamne fereste sa vina vorba de un razboi.
Crimeea este asa de indepartata si asa de nebuloasa pentru europeanul vestic inca pentru nimeni nu prezinta interes.
Convalescenta URSS s-a terminat. A venit momentul renasterii. Si cand ai un asemenea conducator care reuseste sa faca Jocuri Olimpice de 5 stele pornind de la zero si care este interesat de preamarirea propriului popor cine il poate opri.
Sunt sigur ca toti cetatenii rusi sunt de acord cu Putin in adancul sufletului lor. Sunt sigur ca toti cred ca este o atitudine demna si justa.
Asta pe de o parte. Pe de alta parte ar trebui sa fie USA si UK. Care au semnat ceva in 1994 la Budapesta.
Iata ce au semnat:
""Memorandumul de la Budapesta este un tratat internațional semnat la 5 decembrie 1994 la Budapesta, Ungaria între Ucraina, Statele Unite, Marea Britanie și Rusia. Memorandumul se referă la dezarmarea nucleară a Ucrainei și prevede garanții de securitate a independenței sale. Prin acest tratat, Ucraina a renunțat la armele nucleare sovietice de pe teritoriul său care au fost transferate către Federația Rusă. În schimb, Statele Unite, Marea Britanie și Rusia s-au obligat:
- să respecte independența Ucrainei și suveranitatea în interiorul frontierelor sale
- să protejeze Ucraina de la agresiuni exterioare și să nu efectueze vreo agresiune față de Ucraina
- să nu exercite presiuni economice asupra Ucrainei, în scopul de a influența politica ei
- să nu folosească arme nucleare împotriva Ucrainei.""
Ca sa vedeti cum se repeta istoria va readuc aminte de Anschluss din 12 martie 1938.
""Anschluss (în ortografia vremii: Anschluß, din germană: anexare, conexiune sau uniune politică), cunoscută și ca Anschluss Österreichs (anexarea Austriei), a fost anexarea Austriei la Germania de către regimul nazist, prin care s-a format așa-numita Germania Mare.
Evenimentul, petrecut la 12 martie 1938, a însemnat culminarea unei dorințe de veacuri, aceea de a reuni populațiile germane și austriece într-o singură națiune. Evenimentul din 1938 a fost legiferat de Germania fără a ține seama de populația Austriei. Mai devreme, Germania hitleristă furnizase sprijin pentru Partidul Național-Socialist Austriac, pentru ca acesta să crească puterea liderului austrofascist al Austriei.""
Va las pe voi sa meditati. Austria a fost anexata si nimeni nu a fost in stare sa se opuna. Parlamentul Germaniei a votat pentru anexare!!!!! Si asta se pare ca a fost suficient!!!!
Iata cum arata buletinul de vot.
Fișier:Stimmzettel-Anschluss.jpg
Cert este faptul ca Putin a depasit momentul dulcegariilor si a razboaielor economice.
A venit momentul ca MAREA RUSIE sa renasca. Si nu intamplator imnul Rusiei este Velikaya Rus. 
Cere si vei primi! Cred ca asta este deviza lui Putin. 
Nu vad cine in Rusia i se mai poate opune. Si nu numai in Rusia.
Chiar ca a devenit TZARUL PUTIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu